Zamieszczone przez krzysiek83wpr
Parktronic - przód - kiedy się włącza
Zwiń
X
-
Parktronic - przód - kiedy się włącza
Cześć,
Krótkie pytanie - jestem prawie pewien, że kiedyś parktronic włączał mi się przy wbijaniu jedynki. Podejrzewam, że wykodowali mi to bez pytania w ASO, ale chciałbym się upewnić. Może ktoś wie czy to faktycznie się w VAGu włącza? Czy też coś mi się wymyśliło i to nigdy tak nie działało? Wsteczny włącza czujniki, ale jedynka nie.
pozdr.,
Paweł
-
-
Zamieszczone przez horhe358Krótkie pytanie - jestem prawie pewien, że kiedyś parktronic włączał mi się przy wbijaniu jedynki
W innym wypadku aby aktywować przednie czujki trzeba nacisnąc przycisk na środkowej konsoli.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigTak dzieje sie TYLKO w przypdku gdy wcześniej cofałeś i parktronic aktywował się sam. Wtedy, gdy ze wstecznego przełaczysz na 1-ke czujki są nadal aktywne, do chwili przekroczenia 15km/h lub wyłączenia ręcznie (przyciskiem na centralnej konsoli).
W innym wypadku aby aktywować przednie czujki trzeba nacisnąc przycisk na środkowej konsoli.
Zamieszczone przez horhe358jestem prawie pewien, że kiedyś parktronic włączał mi się przy wbijaniu jedynkiO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz